Norad

Food for all in Africa: sustainable intensification for African farmers
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Food for all in Africa: sustainable intensification for African farmers
Medansvarlig
Hylleplassering
  • AF/Ge C
Emne
År
  • 2019
ISBN
  • 9781501743887
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am 
*00122329
*008               gb      r         0 eng  
*020  $a9781501743887
*096  $aAF/Ge C
*10010$aConway, Gordon
*24510$aFood for all in Africa$bsustainable intensification for African farmers$cGordon Conway, Ousmane Badiane, Katrin Glatzel
*260  $aLondon$bCornell University Press$c2019
*300  $a322 s.$bfig., ill., kart
*650  $aSmall farms
*650  $aFarming
*650  $aClimate change
*650  $aFood production
*650  $aNew technology
*651  $aAfrica south of Sahara
*70010$aBadiane, Ousmane
*700  $aGlatzel, Katrine
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Norads bibliotek AF/Ge C