Norad

Ny helseavtale med Botswana: Norges helsesamarbeid med Botswana skal føres videre gjennom direkte kontakt mellom norske og botswanske helseinstitusjoner og utdanningsinstitusjoner. Det er målet for den nye helsesektoravtalen mellom Norge og Botswana som ble undertegnet i Oslo 21. februar av Botswanas helseminister Chapson Butale og bistandsminister Kari Nordheim-Larsen. Avtalen er den mest omfattende om institusjonssamarbeid som Norge noen gang har inngått på det bilaterale bistandsområdet.
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Ny helseavtale med Botswana: Norges helsesamarbeid med Botswana skal føres videre gjennom direkte kontakt mellom norske og botswanske helseinstitusjoner og utdanningsinstitusjoner. Det er målet for den nye helsesektoravtalen mellom Norge og Botswana som ble undertegnet i Oslo 21. februar av Botswanas helseminister Chapson Butale og bistandsminister Kari Nordheim-Larsen. Avtalen er den mest omfattende om institusjonssamarbeid som Norge noen gang har inngått på det bilaterale bistandsområdet.
Hylleplassering
  • Art.
Emne
År
Vertsdokument
  • I: INNSYN : i norsk bistand, Vol. 4, nr. 3 (1996)
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
Finnes i
  • I: INNSYN : i norsk bistand, Vol. 4, nr. 3 (1996)
*000      ap
*0019070
*008970204                a          0 ska
*096  $aArt.
*24500$aNy helseavtale med Botswana$bNorges helsesamarbeid med Botswana skal føres videre gjennom direkte kontakt mellom norske og botswanske helseinstitusjoner og utdanningsinstitusjoner. Det er målet for den nye helsesektoravtalen mellom Norge og Botswana som ble undertegnet i Oslo 21. februar av Botswanas helseminister Chapson Butale og bistandsminister Kari Nordheim-Larsen. Avtalen er den mest omfattende om institusjonssamarbeid som Norge noen gang har inngått på det bilaterale bistandsområdet.
*650  $aHealth
*650  $aBilateral aid
*650  $aInstitutional cooperation
*651  $aBotswana
*651  $aNorway
*7730 $gVol. 4, nr. 3 (1996)$tINNSYN : i norsk bistand$70
*850  $aNORAD
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til