Norad

Telekommunikasjon er utvikling!: i Europa og USA snakker vi om "informasjonsmotorveier" for informasjon og skryter av å ha det beste innen Internett, multimedia og e-mail. Men mens Vestens næringsliv blir stadig mer digitalt, har mennesker i u-land ikke engang vanlig telefonforbindelse. NORAD har utarbeidet en egen strategi for telekommunikasjon, som er tilpasset den nye situasjonen på telesektoren. Nå skal bistanden omfatte hele telesektoren, og HELE det norske telemiljøet inviteres til å delta.
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Telekommunikasjon er utvikling!: i Europa og USA snakker vi om "informasjonsmotorveier" for informasjon og skryter av å ha det beste innen Internett, multimedia og e-mail. Men mens Vestens næringsliv blir stadig mer digitalt, har mennesker i u-land ikke engang vanlig telefonforbindelse. NORAD har utarbeidet en egen strategi for telekommunikasjon, som er tilpasset den nye situasjonen på telesektoren. Nå skal bistanden omfatte hele telesektoren, og HELE det norske telemiljøet inviteres til å delta.
Hylleplassering
  • Art.
Emne
År
Vertsdokument
  • I: Ressurs : NORADs magasin om næringslivssamarbeid med utviklingsland, Vol. 2, nr. 1 (1996). - ISSN 08060770
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
Finnes i
  • I: Ressurs : NORADs magasin om næringslivssamarbeid med utviklingsland, Vol. 2, nr. 1 (1996). - ISSN 08060770
*000      ap
*0019235
*008970218                a          0 ska
*096  $aArt.
*24500$aTelekommunikasjon er utvikling!$bi Europa og USA snakker vi om "informasjonsmotorveier" for informasjon og skryter av å ha det beste innen Internett, multimedia og e-mail. Men mens Vestens næringsliv blir stadig mer digitalt, har mennesker i u-land ikke engang vanlig telefonforbindelse. NORAD har utarbeidet en egen strategi for telekommunikasjon, som er tilpasset den nye situasjonen på telesektoren. Nå skal bistanden omfatte hele telesektoren, og HELE det norske telemiljøet inviteres til å delta.
*650  $aTelecommunications
*650  $aInstitutional cooperation
*7730 $gVol. 2, nr. 1 (1996)$tRessurs : NORADs magasin om næringslivssamarbeid med utviklingsland$x08060770$70
*850  $aNORAD
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til